Riskrem på ekte vis
Enkel•15 min min
Hjemmelaget riskrem er for mange en herlig avslutning på julemiddagen. Det blir ikke jul før du har spist riskrem med rød saus til dessert.
Ingredienser
Antall porsjoner
Riskrem
-
3 dl
-
1 sssukker
-
1 tsvaniljesukker
-
3 dlferdigkokt risgrøt
-
2 stkmandeldråper (kan sløyfes)
Rød saus
-
5 dl
Eller lag din egen rød saus
-
200 gfrosne jordbær
-
½ dlvann
-
100 gmelis
Slik gjør du det
-
1
Visp fløte, sukker og vaniljesukker til luftig krem.
-
2
Bland grøten forsiktig inn i kremen. Smak eventuelt til med et par mandeldråper.
Slik blir riskremen enda bedre – Ris a la mande
Rød saus
-
3
Kok opp jordbær, vann og melis. La det koke et par minutter, avkjøl og kjør i food processor eller med stavmikser til en glatt saus.
-
4
Server desserten med hjemmelaget rød saus eller Piano Bringebærsaus til.