Riskrem på ekte vis

(336)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hjemmelaget riskrem er for mange en herlig avslutning på julemiddagen. Det blir ikke jul før du har spist riskrem med rød saus til dessert.

Antall porsjoner

Ingredienser

Riskrem

3 dlTINE Kremfløte
1 sssukker
1 tsvaniljesukker
3 dlferdigkokt risgrøt
2 stkmandeldråper (kan sløyfes)

Rød saus

5 dlPiano Bringebærsaus

Eller lag din egen rød saus

200 gfrosne jordbær
½ dlvann
100 gmelis
 Les kommentarer (17) Legg i handleliste

Slik gjør du det

  • Riskrem

    1. Visp fløte, sukker og vaniljesukker til luftig krem.
    2. Bland grøten forsiktig inn i kremen. Smak eventuelt til med et par mandeldråper.
  • Rød saus

    1. Kok opp jordbær, vann og melis. La det koke et par minutter, avkjøl og kjør i food processor eller med stavmikser til en glatt saus.
    2. Server desserten med hjemmelaget rød saus eller Piano Bringebærsaus til.

Tips:

Bruk gjerne restene fra gårsdagens risengrynsgrøt til å lage riskrem.

Kommentarer

  Legg til kommentar