
Ris a la mande
- Enkel
- 20 min
Litt halvfransk navn på denne eksklusive varianten av vår norske riskrem, men tradisjonen med denne desserten er dansk. Ris a la mande er en riskrem med revet marsipan og hakkede mandler. Smaker nydelig!

Ingredienser
3 dl | TINE Kremfløte |
500 g | ferdig risgrøt |
1 stk | vaniljestang |
70 g | grov marsipan , revet |
50 g | mandler , hakket |
2 dl | kirsebærkompott |


Slik gjør du det
-
-
Pisk kremfløte stiv. Bland inn grøt til riskremen har fått ønsket konsistens. Splitt vaniljestang, og skrap ut frøene. Tilsett disse i kremen.
-
Riv marsipan på et rivjern. Hakk mandler grovt. Tilsett begge deler i kremen.
-
Server ris a la mande med kirsebærkompott.
-
Produkter i oppskriften



La deg inspirere



Populært akkurat nå



Kommentarer
Pernille
(0)
Hege , Kundekonsulent
(1)