Håndkle og blad
Ris a la mande
(4343)

Ris a la mande

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Litt halvfransk navn på denne eksklusive varianten av vår norske riskrem, men tradisjonen med denne desserten er dansk. Ris a la mande er en riskrem med revet marsipan og hakkede mandler. Smaker nydelig!

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4
3 dlTINE Kremfløte
500 gferdig risgrøt
1 stkvaniljestang
70 ggrov marsipan, revet
50 gmandler, hakket
2 dlkirsebærkompott
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Pisk kremfløte stiv. Bland inn grøt til riskremen har fått ønsket konsistens. Splitt vaniljestang, og skrap ut frøene. Tilsett disse i kremen.
    2. Riv marsipan på et rivjern. Hakk mandler grovt. Tilsett begge deler i kremen.
    3. Server ris a la mande med kirsebærkompott.
Blått hjerte
Tips!

Du kan fint bruke Piano Bringebærsaus til ris a la mande.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat