placeholder image
0

Ris a la mande

(37)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Litt halvfransk navn på denne eksklusive varianten av vår norske riskrem, men tradisjonen med denne desserten er dansk. Ris a la mande er en riskrem med revet marsipan og hakkede mandler. Smaker nydelig!

Antall porsjoner

4

Ingredienser

3 dlTINE Kremfløte
500 gferdig risgrøt
1 stkvaniljestang
70 ggrov marsipan, revet
50 gmandler, hakket
2 dlkirsebærkompott

Slik gjør du det

    1. Pisk kremfløte stiv. Bland inn grøt til riskremen har fått ønsket konsistens. Splitt vaniljestang, og skrap ut frøene. Tilsett disse i kremen.
    2. Riv marsipan på et rivjern. Hakk mandler grovt. Tilsett begge deler i kremen.
    3. Server ris a la mande med kirsebærkompott.

Tips:

Du kan fint bruke vanlig rød saus til ris a la mande.

Kommentarer