Skip to main content

Ris a la mande

Enkel
20min

Litt halvfransk navn på denne eksklusive varianten av vår norske riskrem, men tradisjonen med denne desserten er dansk. Ris a la mande er en riskrem med revet marsipan og hakkede mandler. Smaker nydelig!

3.9
(81)
Next ImageRis a la mande

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Ingredienser

500 g
ferdig risgrøt
1 stk
vaniljestang
70 g
grov marsipan, revet
50 g
mandler, hakket

Fremgangsmåte

  1. Pisk kremfløte stiv. Bland inn grøt til riskremen har fått ønsket konsistens. Splitt vaniljestang, og skrap ut frøene. Tilsett disse i kremen.

  2. Riv marsipan på et rivjern. Hakk mandler grovt. Tilsett begge deler i kremen.

  3. Server ris a la mande med Piano® bringebærsaus.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan også servere ris a la mande med kirsebærkompott.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter