Ris a la mande

Ris a la mande

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 20 min
Litt halvfransk navn på denne eksklusive varianten av vår norske riskrem, men tradisjonen med denne desserten er dansk. Ris a la mande er en riskrem med revet marsipan og hakkede mandler. Smaker nydelig!

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dl TINE Kremfløte
500 g ferdig risgrøt
1 stk vaniljestang
70 g grov marsipan , revet
50 g mandler , hakket
2 dl kirsebærkompott

Slik gjør du det

    1. Pisk kremfløte stiv. Bland inn grøt til riskremen har fått ønsket konsistens. Splitt vaniljestang, og skrap ut frøene. Tilsett disse i kremen.
    2. Riv marsipan på et rivjern. Hakk mandler grovt. Tilsett begge deler i kremen.
    3. Server ris a la mande med kirsebærkompott.
Tips!

Du kan fint bruke Piano Bringebærsaus til ris a la mande.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Pernille

    12 måneder siden
    Hei, denne retten heter vel egentlig «riz à l’amande» på fransk, direkte oversatt til ris på mandelen.. litt pirk!

    Kommenter  (0)

    • Hege , Kundekonsulent

      12 måneder siden
      Hei, Pernille! Ja, det har du nok helt rett i, men som det står i oppskriften er dette et halvfransk navn på en dansk dessert. Ris a la mande eller risalamande er altså det de kaller denne retten i Danmark :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat