Ris a la mande
Litt halvfransk navn på denne eksklusive varianten av vår norske riskrem, men tradisjonen med denne desserten er dansk. Ris a la mande er en riskrem med revet marsipan og hakkede mandler. Smaker nydelig!
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 3 dl TINE® Kremfløte
- 500 g ferdig risgrøt
- 1 stykk vaniljestang
- 70 g grov marsipan, , revet
- 50 g mandler, , hakket
- 2 dl Piano® Bringebærsaus
Slik gjør du
1
Pisk kremfløte stiv. Bland inn grøt til riskremen har fått ønsket konsistens. Splitt vaniljestang, og skrap ut frøene. Tilsett disse i kremen.
2
Riv marsipan på et rivjern. Hakk mandler grovt. Tilsett begge deler i kremen.
3
Server ris a la mande med Piano® bringebærsaus.
TipsDu kan også servere ris a la mande med kirsebærkompott.