Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Riskrem med bringebærsaus

Enkel
20min

Riskrem har lange tradisjoner i Norge, og blir spist av fire av ti nordmenn på julaften. Utgangspunktet er rester av risgrøt, men du kan også bruke ferdig grøt.

3.8
(101)
Lagre
Skriv ut
Riskrem med bringebærsaus

Ingredienser

Riskrem

1 ss
sukker
1 ts
vaniljesukker
450 g
rester av hjemmelaget risgrøt eller ferdig risgrøt
100 g
mandler uten skall (kan sløyfes)

Bringebærsaus

400 g
frosne bringebær
100 g
melis
2 ss
sitronsaft

Slik gjør du

Bringebærsaus

  1. Tips

    Du kan også bruke ferdig Piano bringebærsaus.

  2. Tips

    Riskrem holder seg et par dager i kjøleskapet, og du kan gjerne doble oppskriften.

Tips

Hvis du liker smaken av mandler, kan du røre inn et par mandeldråper i riskremen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter