Gløggtiramisu

(52)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Her har vi laget en fantastisk juleversjon av verdens mest berømte dessert.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkvaniljestang
2 stkeggeplommer
1 ¾ dlmelis
200 gTINE Kremgo’® Naturell
1 stksitron, revet skall av
12 stklady fingers-kjeks, savoiardikjeks (ladyfingers)
3 dlvingløgg (ferdig blandet)
1 sskakao, eventuelt revet sjokolade

Slik gjør du det

    1. Del vaniljestang i to på langs og skrap ut frøene. Legg vaniljefrø med eggeplommer og melis i en bolle og pisk luftig et par minutter. Tilsett ost og sitronskall, og pisk sammen til en jevn røre.
    2. Bryt kjeks i litt store biter og dypp raskt i gløgg. Legg halvparten av kjeksen i glassene. Fordel halvparten av røren over, legg på resten av kjeksen og så tilslutt røren. Sett desserten kjølig i minst én time før servering. Strø over kakao rett før servering.

      Tips:

      Riv gjerne over litt sjokolade rett før servering.

Tips:

Tiramisu er utmerket å lage dagen før den skal serveres. For et ekstra delikat resultat kan du i tillegg til kakao også rive litt mørk sjokolade over kremostdesserten.

Kommentarer

  Legg til kommentar