Fromasj med valnøtter og bringebærsaus
Middels
15min
Forfriskende fromasj med bringebærsaus smaker nydelig av sommer enten du lager sausen av nyplukkede bær eller henter opp fra fryseren. Mynteblader gir det lille ekstra som gjør desserten til en god smaksopplevelse samtidig som de dekorerer lekkert.
3.4
(24)

Ingredienser
Fromasj
5 plate
gelatin
5 stk
hakkede valnøtter
½ stk
sitron (saften av)
Bringebærsaus
2 dl
bringebær
6 stk
mynteblad
2 ss
sukker
Slik gjør du
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
#1: Du kan også servere fromasjen med en miks av forskjellige typer skogsbær, for eksempel bringebær, blåbær og bjørnebær.
#2: Dårlig tid? Du kan kutte ned på avkjølingsiden ved å sette bollen du lager fromasjen i, i kaldt vann i oppvaskkummen. Bruker du kaldt nok vann stivner den så raskt at det kan være viktig å følge med slik at den ikke blir for raskt tykk. Deretter har du den over i bollen eller glasset du ønsker å servere fromasjen i.



