Fromasj med bringebærsaus

Fromasj med bringebærsaus

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 45 min
En frisk og god dessert med smak av bringebær. Her har vi brukt Piano bringebærsaus i selve fromasjen og på toppen.

Ingredienser

Antall porsjoner

5 stk gelatinplater
1 ½ dl Piano Bringebærsaus
150 g frosne bringebær
3 dl TINE Kremfløte

Topping

1 pakke Piano Bringebærsaus
100 stk friske bringebær

Slik gjør du det

    1. Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter.
    2. Varm opp bringebærsaus til rett under kokepunktet. Ta kjelen av varmen, klem ut vannet av gelatinen og rør den bløtlagte gelatinen inn i sausen til den er oppløst.
    3. Ha frosne bringebær og kremfløte i en kjøkkenmaskin med ballongvisp og pisk til stiv krem.
      Tips!

      Ønsker du en lettere dessert, kan du erstatte kremfløten med Tine Lett piskbar fløte.

    4. Hell gelatinblandingen i kremen og visp godt sammen.
    5. Hell bringebærkremen over i glass og sett i kjøleskap i ca. 30 minutter så den stivner til fromasj. Server toppet med friske bringebær og bringebærsaus.
      Tips!

      Ønsker du litt knas på toppen kan du drysse over hakkede nøtter, knust kjeks, marengs eller kakestrøssel.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat