Italienske fastelavnsboller, også kalt Maritozzi, finner man oppskrifter på helt tilbake til middelalderen og området rundt Roma. Disse bollene er smakt til med honning, smør og revet appelsin. Rett etter at de er nystekt, pensles de med sukkerlake. Fyll de med pisket kremfløte og gjerne et dryss revet sjokolade, hakkede pistasjnøtter eller frukt og bær.
revet mørk sjokolade, hakkede pistasjnøtter, frukt eller bær, ev. litt melis
Slik gjør du
Tips
Deigen skal være litt løs, er den klissete juster med litt ekstra hvetemel under elting.
Maritozzi – italienske kremboller
Enkel
3t
Italienske fastelavnsboller, også kalt Maritozzi, finner man oppskrifter på helt tilbake til middelalderen og området rundt Roma. Disse bollene er smakt til med honning, smør og revet appelsin. Rett etter at de er nystekt, pensles de med sukkerlake. Fyll de med pisket kremfløte og gjerne et dryss revet sjokolade, hakkede pistasjnøtter eller frukt og bær.