Rabarbramuffins

Rabarbramuffins

18
  • Enkel
  • 30 min
  • 20 min
Muffins hvor rabarbraens syrlighet harmonerer perfekt med den søte muffinsdeigen. Oppskriften gir ca. 12 store muffins.

Ingredienser

Utstyr

Muffinsformer
5 dl hvetemel
2 dl sukker
2 ½ ts bakepulver
2 ts kardemomme
2 stk egg
1 dl TINE Lettrømme 18 %
1 dl Tinemelk® Lettmelk 1 % fett
50 g TINE Meierismør (smeltet)
4 dl rabarbra

Slik gjør du det

    1. Du trenger 12 store muffinsformer. Forvarm stekeovnen til 200 °C.
    2. Bland sammen mel, sukker, bakepulver og kardemomme. Rør så i egg, rømme, melk og smør.
    3. Hell røren i store muffinsformer og sett dem på en stekeplate. Fordel rabarbra i formene.
    4. Stek muffinsene midt i ovnen i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist.
Tips

Det finnes flere sorter rabarbra. De med røde stilker har lavere syreinnhold enn de grønne.

Kommentarer

  • Vera

    5 måneder siden
    Hei veldig lett det var veldig gøy å lage de takk du er så svart ut

    oppskriften :-)

     (1)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      5 måneder siden
      Hei Vera!

      Det er viktig å ha det gøy når man lager mat! :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat