Rabarbramuffins

(51)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Muffins hvor rabarbraens syrlighet harmonerer perfekt med den søte muffinsdeigen. Oppskriften gir ca. 12 store muffins.

Antall porsjoner

12

Utstyr

Muffinsformer

Ingredienser

5 dlhvetemel
2 dlsukker
2 ½ tsbakepulver
2 tskardemomme
2 stkegg
1 dlTINE Lettrømme 18 %
1 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
50 gTINE Meierismør (smeltet)
4 dlrabarbra
 Les kommentarer (16) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Du trenger 12 store muffinsformer. Forvarm stekeovnen til 200 °C.
    2. Bland sammen mel, sukker, bakepulver og kardemomme. Rør så i egg, rømme, melk og smør.
    3. Hell røren i store muffinsformer og sett dem på en stekeplate. Fordel rabarbra i formene.
    4. Stek muffinsene midt i ovnen i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist.

Tips:

Det finnes flere sorter rabarbra. De med røde stilker har lavere syreinnhold enn de grønne.

Kommentarer

  Legg til kommentar