Protein-scones med cottage cheese

Protein-scones med cottage cheese

13
79
Enkel30 min
Disse rundstykkene er raske å lage og gir masse god energi. Perfekt til frokost, til lunsj eller som påfyll etter trening.

Ingredienser

Antall stykker

  • 3 stk
    egg
  • 250 g
  • 1 ½ dl
    sammalt hvete, grov
  • 2 dl
    lettkokte havregryn
  • 1 ½ ts
    bakepulver
  • ¼ ts
    salt

Topping

  • 2 ss
    solsikkekjerner
  • 2 ss
    gresskarkjerner

Slik gjør du det

  1. 1

    Forvarm ovnen til 180 °C. Rør sammen egg, cottage cheese, grovt mel, havregryn, bakepulver og salt.

    Tips

    Du kan også kjøre blandingen jevn i en kjøkkenmaskin med knivblad om du ønsker en glattere og jevnere konsistens.

  2. 2

    Sett deigen med skje på en stekeplate dekket med bakepapir. Strø over solsikke- og gresskarkjerner, og stek i ovnen i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist.

Tips

Server disse med pålegg som ost, skinke eller leverpostei. De er også gode å servere til suppe og salat.

Del denne oppskriften: