Skip to main content

Protein-scones med cottage cheese

Enkel
30min

Disse rundstykkene er raske å lage og gir masse god energi. Perfekt til frokost, til lunsj eller som påfyll etter trening.

3.9
(441)

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 stk
egg
1.5 dl
sammalt hvete, grov
2 dl
lettkokte havregryn
1.5 ts
bakepulver
0.25 ts
salt

Topping

2 ss
solsikkekjerner
2 ss
gresskarkjerner

Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen til 180 °C. Rør sammen egg, cottage cheese, grovt mel, havregryn, bakepulver og salt.

    Tips

    Du kan også kjøre blandingen jevn i en kjøkkenmaskin med knivblad om du ønsker en glattere og jevnere konsistens.

  2. Sett deigen med skje på en stekeplate dekket med bakepapir. Strø over solsikke- og gresskarkjerner, og stek i ovnen i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server disse med pålegg som ost, skinke eller leverpostei. De er også gode å servere til suppe og salat.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter