Protein-scones med cottage cheese
Enkel•30 min20 min
Disse rundstykkene er raske å lage og gir masse god energi. Perfekt til frokost, til lunsj eller som påfyll etter trening.
Ingredienser
Antall stykker
-
3 stkegg
-
250 g
-
1 ½ dlsammalt hvete, grov
-
2 dllettkokte havregryn
-
1 ½ tsbakepulver
-
¼ tssalt
Topping
-
2 sssolsikkekjerner
-
2 ssgresskarkjerner
Slik gjør du det
-
1
Forvarm ovnen til 180 °C. Rør sammen egg, cottage cheese, grovt mel, havregryn, bakepulver og salt.
Tips
Du kan også kjøre blandingen jevn i en kjøkkenmaskin med knivblad om du ønsker en glattere og jevnere konsistens.
-
2
Sett deigen med skje på en stekeplate dekket med bakepapir. Strø over solsikke- og gresskarkjerner, og stek i ovnen i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist.