Protein-scones med cottage cheese

Protein-scones med cottage cheese

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
  • 20 min
Disse rundstykkene er raske å lage og gir masse god energi. Perfekt til frokost, til lunsj eller som påfyll etter trening.

Ingredienser

Antall porsjoner

3 stk egg
250 g TINE Mager Cottage Cheese
1 ½ dl sammalt hvete, grov
2 dl lettkokte havregryn
1 ½ ts bakepulver
¼ ts salt

Topping

2 ss solsikkekjerner
2 ss gresskarkjerner

Slik gjør du det

    1. Forvarm ovnen til 180 °C. Rør sammen egg, cottage cheese, grovt mel, havregryn, bakepulver og salt.
      Tips!

      Du kan også kjøre blandingen jevn i en kjøkkenmaskin med knivblad om du ønsker en glattere og jevnere konsistens.

    2. Sett deigen med skje på en stekeplate dekket med bakepapir. Strø over solsikke- og gresskarkjerner, og stek i ovnen i ca. 20 minutter. Avkjøl på rist.
Tips!

Server disse med pålegg som ost, skinke eller leverpostei. De er også gode å servere til suppe og salat.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat