Rundstykker med blåbær og gresskarfrø

Rundstykker med blåbær og gresskarfrø

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
  • 15 min
Bloggeren bak FitFocuse, Desiree Andersen, gir deg sin smakfulle oppskrift på rundstykker med blåbær og gresskarfrø! Med TINE Kefir blir den rustikke baksten ekstra frisk og saftig. Forberedelsestid: 8 - 12 timer.

Antall stykker

Ingredienser

¼ pakke fersk gjær
4 dl TINE Kefir Økologisk
2 ss honning
250 g fullkorn hvetemel
250 g siktet speltmel
½ dl gresskarkjerner
½ dl frosne blåbær
1 ts salt

Slik gjør du det

    1. Hell honningen over gjæren og la dette stå på benken til gjæren blir flytende. I mens rør sammen mel, salt, frø og blåbær.
    2. Slå Kefir over gjæren og bland sammen det våte og det tørre. Deigen vil være ganske løs. La så deigen stå under plast på kjøkkenbenken i 8 - 12 timer.
    3. Sett så ovnen på 250 grader varmluft.
    4. Slå deigen ut av bollen og form den til en lang pølse. Kutt pølsen opp i 10 emner og legg disse på en stekeplate.
    5. Når ovnen er varm senker du temperaturen til 230 grader. Plasser stekeplaten på midterste rille i 15 minutter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Trude

    10 måneder siden
    Kjempegode rundstykker og veldig enkle å lage! Jeg byttet ut blåbærene med solsikkefrø og da ble de enda bedre.

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      10 måneder siden
      Takk for at du deler din metode med oss, Trude :) Fortsatt god bakst!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat