![Rundstykker med blåbær og gresskarfrø](https://www.tine.no/_/recipeimage/w_160%2Ch_90%2Cc_fill%2Cx_1500%2Cy_1125%2Cg_xy_center/recipeimage/380968.jpg)
Rundstykker med blåbær og gresskarfrø
Enkel•30 min15 min
Bloggeren bak FitFocuse, Desiree Andersen, gir deg sin smakfulle oppskrift på rundstykker med blåbær og gresskarfrø! Med TINE Kefir blir den rustikke baksten ekstra frisk og saftig. Forberedelsestid: 8 - 12 timer.
Ingredienser
Antall stykker
-
¼ pakkefersk gjær
-
4 dl
-
2 sshonning
-
250 gfullkorn hvetemel
-
250 gsiktet speltmel
-
½ dlgresskarkjerner
-
½ dlfrosne blåbær
-
1 tssalt
Slik gjør du det
-
1
Hell honningen over gjæren og la dette stå på benken til gjæren blir flytende. I mens rør sammen mel, salt, frø og blåbær.
-
2
Slå Kefir over gjæren og bland sammen det våte og det tørre. Deigen vil være ganske løs. La så deigen stå under plast på kjøkkenbenken i 8 - 12 timer.
-
3
Sett så ovnen på 250 grader varmluft.
-
4
Slå deigen ut av bollen og form den til en lang pølse. Kutt pølsen opp i 10 emner og legg disse på en stekeplate.
-
5
Når ovnen er varm senker du temperaturen til 230 grader. Plasser stekeplaten på midterste rille i 15 minutter.