Pannebrød med kefir og brunost
Visste du at du kan lage brød i stekepannen? Med pannebrød er veien kort til nystekt brød både til frokost og kvelds. Pannebrødene er iblandet brunost, som gjør dem spiseklare rett fra pannen.
Ingredienser
Slik gjør du
- 1Riv kjøleskapskald brunost. 
- 2Bland Møllerens kornbrød, bakepulver og solsikke- og/eller gresskarkjerner i en bakebolle. Tilsett litt og litt av brunosten og rør om slik at melblandingen omslutter osten. 
- 3Bland inn kefir og vann i det tørre og rør sammen. Tips Hell vannet i kefir-kartongen, rist, så får du med deg alt av kefiren.
- 4Fordel 2-3 spiseskjeer røre i en stekepanne eller på en takke. Trykk røren eventuelt litt ut med baksiden av en våt spiseskje til ønsket størrelse. 
- 5Stek pannebrødene på middels varme til de er gylne på begge sider. Tips Pannebrødene kan fryses. De kan da varmes i 2 minutter i en brødrister.
Tips




