
Pannebrød med kefir og brunost
Visste du at du kan lage brød i stekepannen? Med pannebrød er veien kort til nystekt brød både til frokost og kvelds. Pannebrødene er iblandet brunost, som gjør dem spiseklare rett fra pannen.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Riv kjøleskapskald brunost.
- 2
Bland Møllerens kornbrød, bakepulver og solsikke- og/eller gresskarkjerner i en bakebolle. Tilsett litt og litt av brunosten og rør om slik at melblandingen omslutter osten.
- 3
Bland inn kefir og vann i det tørre og rør sammen.
Tips
Hell vannet i kefir-kartongen, rist, så får du med deg alt av kefiren. - 4
Fordel 2-3 spiseskjeer røre i en stekepanne eller på en takke. Trykk røren eventuelt litt ut med baksiden av en våt spiseskje til ønsket størrelse.
- 5
Stek pannebrødene på middels varme til de er gylne på begge sider.
Tips
Pannebrødene kan fryses. De kan da varmes i 2 minutter i en brødrister.
Tips
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


