Hjemmelaget knekkebrød med frø

Hjemmelaget knekkebrød med frø

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 150 min
  • 120 min
Lager du knekkebrød selv, har du full kontroll på innholdet. Med masse frø og korn er disse perfekte med brunost på.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 ½ dl linfrø
1 dl sesamfrø
2 dl gresskarkjerner
2 dl solsikkekjerner
2 dl havregryn
2 ss fiberhusk
1 dl fint rugmel
1 ss honning
1 l vann

Til servering

1 stk TINE Gudbrandsdalsost Original

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 150 °C. Rør sammen linfrø, sesamfrø, gresskarkjerner, solsikkekjerner, havregryn, fiberhusk, rugmel, honning og vann. La stå å svelle i 15 minutter.
    2. Rør godt rundt og smør et tynt lag med røre jevnt utover en stekeplate dekket med bakepapir. Stek i ovnen ca. 2 timer eller til de er tørre og sprø.
    3. Avkjøl på rist og knekk i biter. Server med brunost.
      Tips!

      Ønsker du firkantede knekkebrød kan du skjære dem i ruter med en pizzakutter eller skarp kniv etter 15 minutter i ovnen, før de stekes videre.

Tips!

Disse knekkebrødene kan oppbevares i en lufttett boks. De er perfekte til frokost og lunsj, og gjør seg ekstra godt på ostebordet.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat