placeholder image
0

Hjemmelaget knekkebrød med frø

(18)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Lager du knekkebrød selv, har du full kontroll på innholdet. Med masse frø og korn er disse perfekte med brunost på.

Antall stykker

Ingredienser

2 ½ dllinfrø
1 dlsesamfrø
2 dlgresskarkjerner
2 dlsolsikkekjerner
2 dlhavregryn
2 ssfiberhusk
1 dlfint rugmel
1 sshonning
1 lvann

Til servering

1 stkTINE Gudbrandsdalsost Original

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 150 °C. Rør sammen linfrø, sesamfrø, gresskarkjerner, solsikkekjerner, havregryn, fiberhusk, rugmel, honning og vann. La stå å svelle i 15 minutter.
    2. Rør godt rundt og smør et tynt lag med røre jevnt utover en stekeplate dekket med bakepapir. Stek i ovnen ca. 2 timer eller til de er tørre og sprø.
    3. Avkjøl på rist og knekk i biter. Server med brunost.

      Tips:

      Ønsker du firkantede knekkebrød kan du skjære dem i ruter med en pizzakutter eller skarp kniv etter 15 minutter i ovnen, før de stekes videre.

Tips:

Disse knekkebrødene kan oppbevares i en lufttett boks. De er perfekte til frokost og lunsj, og gjør seg ekstra godt på ostebordet.

Kommentarer