
Grove horn med ost og skinke
Oppskrift på grove horn med sennep, ost og skinke. Disse er veldige gode til lunsj – helt supre i matpakka og som turmat.

Ingredienser
Antall porsjoner
12
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Smelt smøret og ha i vann. Blandinger skal være fingervarm (37 °C). Løs opp gjær og honning i blandingen.
- 2
Bland sammen mel og salt og ha i det våte. Elt til en smidig deig.
- 3
La deigen heve på et lunt sted i 1 time.
- 4
Ha deigen på melet bakebord og del i to emner. Kjevle to runde leiver og skjær hver i 6 trekanter (gjerne med et pizzahjul).
- 5
Fyll hornene med ost, kokt skinke og sennep. rull sammen til horn. Legg dem på et stekebrett med bakepapir og la etterheve under plast eller håndkle i 30 minutter.
- 6
Sett ovnen på 220 °C. Pensle med egg og topp med revet ost og tørket timian. Stek hornene midt i ovnen i 10-15 minutter. Avkjøl på rist.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


