Pizzahorn med pepperoni

(25)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Når du baker pizzafyllet inn i horn blir det lett å ta med pizza ut på tur, eller å sende den med barna i matpakken.

Antall stykker

6

Ingredienser

3 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
1 ssolivenolje
25 ggjær
8 dlhvetemel
½ tssalt
¼ tssukker
2 dlpizzasaus
50 gpepperoni
2 stkvårløk
3 dlNorvegia® Revet
1 stkegg
 Les kommentarer (2) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Varm melken til 37 °C og rør ut gjæren. Bland inn olje og tilsett hvetemel, salt og sukker til en smidig deig. Dekk med plast og sett til heving i 1 time.
    2. Sett ovnen på 225 °C. Ha deigen ut på et melet bord og elt godt. Kjevle ut til en sirkel og del i trekantstykker.
    3. Smør pizzasaus utover, men ikke helt ut til kanten. Legg på pepperoni, hakket vårløk, syltet chili og revet ost. Rull sammen fra den brede kanten og form til horn.

      Tips:

      Piff gjerne fyllet opp med syltet gul chili eller jalapeño. Spekeskinke kan erstatte pepperoni om du liker det bedre.

    4. Legg over på et stekebrett med bakepapir og etterhev i 10 minutter. Pisk egg og pensle hornene. Stek midt i ovnen i 15 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekt.

Tips:

Bruk gjerne en ferdig pizzadeig om du vil spare tid.

Kommentarer

  Legg til kommentar