Skip to main content

Pizzahorn med pepperoni

Enkel
2t

Når du baker pizzafyllet inn i horn blir det lett å ta med pizza ut på tur, eller å sende den med barna i matpakken.

4.2
(146)
Next ImagePizzahorn med pepperoni

Ingredienser

Antall porsjoner

6

Ingredienser

1 ss
olivenolje
25 g
gjær
8 dl
hvetemel
0.5 ts
salt
0.25 ts
sukker
2 dl
pizzasaus
50 g
pepperoni
2 stk
vårløk
3 dl
Norvegia® Revet
1 stk
egg

Fremgangsmåte

  1. Varm melken til 37 °C og rør ut gjæren. Bland inn olje og tilsett hvetemel, salt og sukker til en smidig deig. Dekk med plast og sett til heving i 1 time.

  2. Sett ovnen på 225 °C. Ha deigen ut på et melet bord og elt godt. Kjevle ut til en sirkel og del i trekantstykker.

  3. Smør pizzasaus utover, men ikke helt ut til kanten. Legg på pepperoni, hakket vårløk, syltet chili og revet ost. Rull sammen fra den brede kanten og form til horn.

    Tips

    Piff gjerne fyllet opp med syltet gul chili eller jalapeño. Spekeskinke kan erstatte pepperoni om du liker det bedre.

  4. Legg over på et stekebrett med bakepapir og etterhev i 10 minutter. Pisk egg og pensle hornene. Stek midt i ovnen i 15 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Bruk gjerne en ferdig pizzadeig om du vil spare tid.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter