
Godt rugbrød
Lite slår duften av nybakt brød. Mørkt rugbrød holder seg godt lenge og inneholder flere forskjellige kornsorter. Et nydelig brød til frokost og matpakken. Denne oppskriften holder til 2 - 3 brød.

Ingredienser
Antall porsjoner
2
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Du trenger 2 - 3 brødformer à 2 liter. Sett stekeovnen på 220 °C.
- 2
Bland alle ingrediensene. Det skal bli en ganske løs deig. La deigen forheve dekket med plast eller lokk i 1 time.
- 3
Slå luften ut av deigen og la den heve opp en gang til ca. 30 minutter.
- 4
Slå så deigen ned en gang til og fordel i formene. Deigen er ganske løs så den skal ikke eltes med hendene. Stek brødene, ca. 1 time. Avkjøl på rist.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



