Smakfulle pitabrød fylt med TINE® Norsk Salatost Naturell og urter.
Enkel•40 min•8 personer
Ingredienser
Deig til pitabrød
8 dl hvetemel
2 ts bakepulver
500 g TINE® Yoghurt Naturell Gresk Type
0.5 ts salt
Fyll
120 g TINE Salatost Naturell i Lake
200 g TINE® Kremgo® Chimichurri
65 g spinat
2 fedd hvitløk
6 stilk basilikum
0.5 ts pepper
Slik gjør du
1
Bland mel, bakepulver og salt med gresk yoghurt til en god deig i en kjøkkenmaskin eller for hånd.
2
Kjør salatost, kremost, spinat, basilikum og hvitløk sammen i en foodprosessor eller med en stavmikser.
3
Lag boller av deigen og press flate. Legg fyll i midten og brett de sammen. Snu rundt og stek de gyldne i en stekepanne. Stek videre i ovn på 200 ºC i 10 minutter.
Tips
Ferdige pitabrød smaker nydelig med smeltet smør og ekstra urter på toppen.
Tips
Varier urter i fyllet etter smak.
Lagre
Skriv ut
Del
Fylt pitabrød med urter og salatost
Enkel
40min
Smakfulle pitabrød fylt med TINE® Norsk Salatost Naturell og urter.