Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Fylt pitabrød med urter og salatost

Enkel
40min

Smakfulle pitabrød fylt med TINE® Norsk Salatost Naturell og urter.

5.0
(2)
Next ImageFylt pitabrød med urter og salatost

Ingredienser

Antall porsjoner

Deig til pitabrød

8 dl
hvetemel
2 ts
bakepulver
0.5 ts
salt

Fyll

65 g
spinat
2 fedd
hvitløk
6 stilk
basilikum
0.5 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Bland mel, bakepulver og salt med gresk yoghurt til en god deig i en kjøkkenmaskin eller for hånd.

  2. Kjør salatost, kremost, spinat, basilikum og hvitløk sammen i en foodprosessor eller med en stavmikser.

  3. Lag boller av deigen og press flate. Legg fyll i midten og brett de sammen. Snu rundt og stek de gyldne i en stekepanne. Stek videre i ovn på 200 ºC i 10 minutter.

    Tips

    Ferdige pitabrød smaker nydelig med smeltet smør og ekstra urter på toppen.
Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Varier urter i fyllet etter smak.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter