Pizza med sopp og TINE Ekte Revet Ost

TINE Ekte Revet Ost - Alltid ekte ost

TINE Ekte Revet Ost er unike blandinger av ekte ost med høy kvalitet og kjente merkevarer. Vi kan garantere at TINE Ekte Revet Ost alltid er ekte ost.

Ostefylt brød med revet ost

Alltid ekte vare

Du kan stole på at du kjøper ekte ost når du legger TINE Revet Ost i handlekurven.

Det høres kanskje selvsagt ut – men det finnes faktisk en del produkter på markedet som ser ut som ekte revet ost, men som er såkalt "analog" ost. Disse er tilsatt vegetabilsk fett i stedet for melkefett, og da er det ikke lov å kalle produktet for ost.

Det er nemlig bare produkter laget av melkeråvarer og uten annet fett enn melkefett som det er lov å kalle ost.

Tegning av to ostebiter

Hvordan lages ekte ost?

Våre ekte oster ystes av ren, førsteklasses melk. Revet ost-produktene våre er blandinger av ulike kvalitetsoster, blant annet Norvegia® og Jarlsberg® – som sikrer en mild, men samtidig karakteristisk og ren smak. Hvis du vil lære mer om hvordan man lager ekte ost, kan du lese om det her.

TINE Revet Ost har fått mer miljøvennlig beger!

Lurer du på hvorfor TINE Revet Ost nå har fått begre som er grå i fargen?Dette er et ledd i TINE sin strategi om å bli mer miljøvennlige.

Det nye begeret er laget av plast som kan materialgjenvinnes og har samtidig fått en gråere farge for enklere sortering.

Slik kan du som forbruker kan være trygg på at emballasjen blir resirkulert når det kommer til avfallsanlegget.

TINE Ekte Revet Ost Original er bestselgeren som passer til alt. En lik andel Norvegia® og Jarlsberg® gir en saftig og smakfull blanding med en rund og mild smak, akkurat slik folk flest vil ha det. .

TINE Ekte Revet Ost 4 Oster er en fyldig og smaksrik osteblanding, satt sammen av noen av våre mest smakfulle merkevarer: Østavind®, Jarlsberg®, Norsk Mozzarella og nyheten norsk Cheddar. Gir perfekt nedsmelting, gyllen farge og saftig smak. 

TINE Ekte Revet Ost Pizza Mozzarella og Norvegia er en ny osteblanding med mild og syrlig smak, slik du får den på pizzaen i Italia. Blandingen er laget av Norsk Mozzarella, tilsatt en andel Norvegia®, for litt mer smak – og gir perfekt ostestrekk.

Prøv også Norvegia® Revet og Jarlsberg® Revet

Møt Jonas og skilpadda Truls #saktetv #ekteost

Merkevarer