Pizza formet som et hjerte med TINE Revet ost

TINE Revet Ost - Alltid ekte ost

TINE Revet Ost er unike blandinger av ekte ost med høy kvalitet og kjente merkevarer. Vi kan garantere at TINE Revet Ost alltid er ekte ost.

Ostefylt brød med revet ost

Alltid ekte vare

Du kan stole på at du kjøper ekte ost når du legger TINE Revet Ost i handlekurven.

Det høres kanskje selvsagt ut – men det finnes faktisk en del produkter på markedet som ser ut som ekte revet ost, men som er såkalt "analog" ost. Disse er tilsatt vegetabilsk fett i stedet for melkefett, og da er det ikke lov å kalle produktet for ost.

Det er nemlig bare produkter laget av melkeråvarer og uten annet fett enn melkefett som det er lov å kalle ost.

Tegning av to ostebiter

Hvordan lages ekte ost?

Våre ekte oster ystes av ren, førsteklasses melk. Revet ost-produktene våre er blandinger av ulike kvalitetsoster, blant annet Norvegia® og Jarlsberg® – som sikrer en mild, men samtidig karakteristisk og ren smak. Hvis du vil lære mer om hvordan man lager ekte ost, kan du lese om det her.

Men det er ikke ost alt som smelter… Såkalt «analog» ost kan lages på forskjellige måter. I tillegg til bruk av vegetabilsk fett benyttes ofte også potetstivelse som «fyllmateriale». Dette gir et smaksbilde som skiller seg tydelig fra ekte ost.

TINE Revet Ost har fått mer miljøvennlig beger!

Lurer du på hvorfor TINE Revet Ost nå har fått begre som er grå i fargen?Dette er et ledd i TINE sin strategi om å bli mer miljøvennlige.

Det nye begeret er laget av plast som kan materialgjenvinnes og har samtidig fått en gråere farge for enklere sortering.

Slik kan du som forbruker kan være trygg på at emballasjen blir resirkulert når det kommer til avfallsanlegget.

TINE Revet Lettost 17% fett, TINE Revet Ost 4 oster og TINE Revet Ost Original

TINE Revet Ost Original er en svært anvendelig revetost-blanding som kan benyttes både slik den er og til smelting. Smaken er preget av blant annet Jarlsberg®, som sammen med Norvegia® gir en ren og mild smak.

TINE Revet Ost 4 oster er en revetostblanding med rik smak, velegnet i både kalde og varme retter. Smaken er fyldig, men ikke skarp, og er derfor svært anvendelig. TINE Revet Ost 4 oster er en blanding av Norvegia®, Jarlsberg®, Østavind® og norsk mozzarella.

TINE Revet Ost Lett er en velsmakende revetost-blanding av Jarlsberg® lettost, Norvegia® lettost og norsk mozzarella. En mild blanding med 17 % fett for deg som ønsker et lettere alternativ, men samtidig er opptatt av god smak.

Møt Jonas og skilpadda Truls #saktetv #ekteost

Merkevarer