TINE Milkshake Sjokolade

TINE Milkshake tilbake i mai

Et stort ønske om å få den gamle TINE-milkshaken tilbake ble til en Facebook-gruppe som i løpet av kort tid skapte enormt engasjement. – Vi har sjekket mulighetene for igjen å produsere drikken, og før jul ble det klart at det vil la seg gjøre på TINE Meieriet Brumunddal, sier merkevaresjef Martina Ohlsson.

Nyheten ble sluppet på selveste julaften, som en julegave til folket, og Aftenposten skrev om saken.

Vi fikk også laget en filmsnutt: «God jul fra TINE Milkshake» (YouTube) samt opprettet en egen Facebook-side.

– Milkshaken gikk ut av produksjon i 2004 grunnet sviktende salg, men vi mener det finnes et potensial og en reell etterspørsel etter disse drikkene, sier Ohlsson.

Enorm respons

René Borgerød (17) og kameraten Thomas Husevik satt i sommer og pratet om produkter som ikke lenger finnes. Da kom de på hvor mye de savnet milkshaken fra TINE.
– Vi bestemte oss for å finne ut om flere følte det samme, sier han, og så opprettet han siden «Vi som ønsker TINE Milkshake tilbake i butikken» på Facebook i august, sier Borgerød. Responsen var enorm.

Da guttene fra Langhus hadde fått mer enn 25.000 «likes», tok de kontakt med TINE direkte for sjekke mulighetene for å få milkshaken tilbake. Da fikk de beskjed om at det kunne være vanskelig å få til, fordi TINE kanskje ikke hadde de rette maskinene, men at vi skulle sjekke det ut.

Tilbake i mai

Borgerød ble veldig overrasket da TINE ringte og fortalte at milkshaken kommer tilbake i mai 2013.
– Det var veldig kult, sier Borgerød.

– Engasjementet fra disse guttene har vært imponerende. Vi ser ikke dette så ofte, men det er veldig gøy, sier Martina Ohlsson.