Konkurranseregler for TINE Junior Challenge

TINE Junior Challenge går ut på å hjelpe barn og barnefamilier til ulike aktiviteter i hverdagen ved hjelp av et «bingo»-brett som er på innsiden av emballasjen til TINE Junior Yoghurt eller kan lastes ned via www.tine.no/junior. Deltakerne oppgir på nettsiden hvor mange «challenger»-ruter («bingo»-ruter) de har klart i perioden.

Konkurransen er åpen for alle og deltakelse er gratis. Du kan delta så mange ganger du ønsker.

For å delta i konkurransen er det nødvendig at du oppgir ditt navn, e-postadresse og telefonnummer når du registrerer deg, slik at TINE har mulighet til å kontakte deg dersom du vinner. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.

I forbindelse med TINEs administrasjon av konkurransen og bruk av bilder vil TINE kunne utlevere opplysninger om deg, inkludert bilde til tredjeparter, slik som samarbeidspartnere, reklamebyråer og lignende.

Ved å delta i konkurransen gir du, og eventuelt dine foresatte, samtykke til at alle rettigheter til [bilde/tekst/video] overføres til TINE. TINE får med dette en eksklusiv, verdensomspennende, vederlagsfri og evigvarende rett til å bruke, herunder kopiere det og gjøre det tilgjengelig for allmennheten, i enhver form, både elektronisk og ikke-elektronisk, på Internett, TV, mobil og ethvert annet medium eller på TINEs produkter. Bruksretten gir TINE rett til å gjøre endringer i [bilde/tekst/video], herunder endre format og kvalitet og rett til å sette det sammen med andre [bilde/tekst/video]. TINEs rett gjelder uavhengig av om du vinner konkurransen eller ikke.

Du bekrefter at du har rett til å klarere TINEs bruk av bilde (det vil si at det er du alene som har tatt bilde eller at du har fått lov av den som har tatt bilde til å gi TINE slik rett.) Dersom det er andre som har rettigheter til bilde, ber vi deg oppgi e-post adressen til disse. Dersom personen er under 18 år, ber vi deg isteden oppgi e-postadresse og telefonnummer til en av personens foresatte.

Vi gjør oppmerksom på at alle personene på [bilde/tekst/video] må gi sitt samtykke for at [bilde/tekst/video] kan være med i konkurransen. Send oss e-post adresse og telefonnummer til de som er med på [bildet/teksten/videoen]. Vi vil innhente samtykke gjennom e-post. Vi vil også kunne ringe for å få bekreftet samtykket. Dersom en eller flere av de som er med på [bildet/teksten/videoen] er under 18 år, må vi i stedet ha e-post adresse og telefonnummer til de foresatte.

TINE forbeholder seg retten til å slette bildet uten videre varsel.

Dersom du er under 18 år vil vi be deg om å oppgi din mors, fars eller annen foresatt sin e‑postadresse og telefonnummer. Vi vil deretter kontakte din foresatt per e-post, og be om en bekreftelse på at din deltakelse i konkurransen og vilkårene aksepteres. Vi vil også kunne ringe for å få bekreftet at det virkelig er din foresatt. Dersom vi ikke mottar en slik bekreftelse vil du ikke kunne delta i konkurransen.

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse.

Konkurransen varer fra 01.01.21 til 31.12.21. TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

Vinnerne trekkes fortløpende i kampanjeperioden. Vinnerne vil motta en e-post fra TINE.

Premiene er: Fjellräven sekker, drikkeflasker og gavekort på kino.

Premiene kan ikke veksles inn i penger. Vinneren er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premien. Ved deltagelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Kundeservice Privat:

Tlf: 800 35 999 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.
Epost: forbruker@tine.no
Post:      
TINE Kundeservice Privat
Pb. 25
0051 Oslo