Artikler

Konkurranseregler for påsken 2019

Sunniva Juice vil i 2019 ha ulike konkurranser på Sunniva Juice sine Facebook- og Instagramprofiler.

10 ting du kanskje ikke visste om bier og biehus

Hva er forskjellen på honningbier og villbier? Hva er årsaken til bieproblematikken? Her finner du svarene på noen av de viktigste spørsmålene om bier og biehus.

Smaksgaranti for Sunniva Supri®

Dersom du ikke er fornøyd med Sunniva Supri® 1 liter kan du få pengene tilbake.

Miljøagentene og Sunniva® forener krefter

Miljøagentene og Sunniva® forener krefter for å hjelpe villbiene i Norge. Målet er å plassere 10 000 biehus rundt om i hele landet slik at de små heltene kan fortsette sitt livsviktige arbeid.

Sunniva® - Hjem til naturen

Biene gjør en fantastisk innsats for kloden vår. De pollinerer planter, trær, vekster og busker. Alt som er grønt i naturen trenger derfor bienes hjelp. Men antallet villbier i verden synker drastisk og har gjort det lenge. Villbiene er truet av omlegging i landbruket. Færre blomsterenger medfører færre boplasser for biene og dårlig mattilgang. Skogbranner og kunstgjødsel som gir høyt gress er også med på å redusere biebestanden.

Slik lager du ditt eget biehus på minutter

Har du lyst å bygge et biehus selv, men er usikker på hva du skal gjøre? Her viser vi hvordan du kan lage biehus ved hjelp av ting du har liggende hjemme i huset eller enkelt kan få tak.

Slik gjør du hagen perfekt for bier

Å sette opp biehus er essensielt for å gi biene steder å yngle. Men de trenger også nærhet til mat for å trives og flytte inn i biehuset ditt. Mat for biene er blomster og planter. Som alle andre levende vesener trenger også bier og humler næring. Er du heldig har du villplanter i eller rundt hagen som biene liker. Men du kan også sette ut planter og blomster som sikrer tilførselen på mat.

Hvordan henge opp biehuset

Det er enkelt å sette opp huset, men vi har noen tips og triks til deg slik at sjansene for å få et godt besøkt biehus øker.