Konkurranseregler Sunniva® isTe

Konkurranseregler for Sunniva® isTes Facebook-konkurranser.

I forbindelse med ønske om å skape aktivisering og engasjement på Facebook vil Sunniva® isTe ha konkurranser gående på Sunniva® isTe sine Facebook-sider. 

Konkurransene vil ha varierende innhold basert på enke oppgaver og spørsmål. Svaret skrives i kommentarfeltet til konkurranseinnlegget.

Konkurransene har aldergrense 16 år og deltakelse er gratis.

Du kan delta så mange ganger du ønsker.

Du må oppgi ditt navn, e-postadresse og telefonnummer når du vinner konkurransen. Ved å akseptere disse konkurransereglene samtykker du i at TINE kan behandle dine personopplysninger i forbindelse med konkurransen. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.

Dine kontaktopplysninger vil ikke deles med tredjeparter.

Dersom du er under 18 år vil vi be deg om å oppgi din mors, fars eller annen foresatt sin e-post adresse og telefonnummer. Vi vil deretter kontakte din foresatt per e-post, og be om en bekreftelse på at reglene og vilkårene aksepteres. Vi vil også kunne ringe for å få bekreftet at det virkelig er din foresatt. Dersom vi ikke mottar en slik bekreftelse vil du ikke kunne delta i konkurransen.

Deltakere som bryter konkurransereglene, jukser eller prøver å manipulere nettsiden, kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse.

TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen.

Det trekkes vinnere på tilfeldig basis ut i fra alle med riktig svar.

Premiene varierer fra sommerens kleskolleksjon, popsuckets, badehåndklær og produkter. Premien kan ikke veksles inn i penger. Vinneren er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premien.

Vinnerne vil bli kontakter på Facebook.

Ved deltagelse anses konkurransereglene for å være lest og akseptert.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Kundeservice Privat:

Tlf: 800 35 999 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.
Epost: forbruker@tine.no
Post: TINE Kundeservice Privat
Pb. 25
0051 Oslo

Merkevarer