14

En serie sunnere mellommåltider for deg på farten. Hvert produkt er laget av nøye utvalgte ingredienser, satt sammen for at du skal få et sunt og smakfullt mellommåltid, enten du velger gresk yoghurt, kvarg eller grøt.

14® Havregrøt ble «best i test»

Bramat.no har testet ferske porsjonsgrøter. Som de eneste i testen får både 14® Havregrøt Mandel/Blåbær og 14® Havregrøt Eple/Kanel terningkast 6.

I testen har bramat.no sett på næringsinnholdet i ferske porsjonsgrøter. De har vurdert innholdet av sukker, mettet fett, fiber, og protein. Testvinnerne Mandel/Blåbær og Eple/Kanel får begge følgende dom:

Bra med fiber, lite sukker og mettet fett, og bra med protein

Spis en «14» - kl.14

Regelmessige måltider kan gjøre det lettere å få til et sunt og variert kosthold. For å få en jevn måltidsrytme kan et mellommåltid kl. 14 være en god ide. Og for å gjøre det litt enklere å få til et variert kosthold i en travel hverdag, har vi utviklet «14» – en serie smarte mellommåltider for deg som er på farten. 

  • Alle produktene i 14-serien er kilde til eller rike på protein
  • Som en del av et sunt kosthold og en aktiv livsstil, bidrar protein til å bygge og bevare både muskler og skjelett

 

Terningkast 6

Bramat har testet gresk yoghurt og 14 Gresk Yoghurt Vanilje ble testvinner!

I denne testen har de sammenliknet næringsinnholdet i greske yoghurter i porsjonsbeger som er å få kjøpt hos de største matvarekjedene. De har vurdert hvor mye protein, mettet fett og sukker det er per 100 gram av de ulike typene yoghurt, og gjort en totalvurdering basert på dette. 14 Gresk Yoghurt Vanilje ble best i test med følgende dom:

Lite sukker, bra med protein og lite mettet fett.

Nytt design på 14-serien

Hvert av produktene i 14-serien har fått sitt eget, unike design – håndtegnet av fem norske illustratører. Vi kaller det «Kunsten å velge smart». Både fordi produktene er nøye sammensatt av gode råvarer, og fordi de dyktige illustratørene har designet helt nye og unike 14-begere.

Det handler om kunsten å velge smart – også når man er på farten.

 

> Møt våre illustratører

14 – variasjon og spennende smaker

De fleste av oss liker å variere kosten og ikke spise det samme hver dag. Derfor har vi flere ulike mellommåltider i 14-serien. Du kan velge mellom:

Ulike toppinger med nøtter, korn, frø og bær gir variasjon og spennende smaksopplevelser.

VI VIL GJERNE HØRE FRA DEG
Har du innspill til oss eller ønsker om andre 14-produkter? Da hører vi gjerne fra deg. 

> Ta kontakt med oss Facebook eller via vårt kontaktskjema
> Følg 14 på Instagram

 

Havregrøt

14 Havregrøt Mandel og Blåbær er laget på såkalt «steel cut» havre; hele havrekorn som kuttes i biter – og melk. Det gir en fyldigere konsistens og mer tyggemotstand enn vanlig havregrøt. Med topping av naturell- og honningristede mandler, tørkede blåbær og krisp er den en god kilde til både protein og fiber. Inneholder totalt 1 % tilsatt sukker.

GRØTEN KAN OGSÅ VARMES:

  • Ta av lokket og folien
  • Varm den i mikrobølgeovn på maks effekt i 45 sekunder

«Steel cut» havre er hele havrekorn som kuttes i biter

Mer om 14 Havregrøt