Konkurranseregler «Kjøp TINE-produkt og vinn 10.000 kr til din favorittaktivitet»

Er du eller noen du kjenner medlem av et håndballag, sjakklubb, korps eller kanskje noe helt annet? Nå har du muligheten til å vinne 10.000 kr til din favorittaktivitet! Les hvordan du kan delta her.

1. Generell informasjon

Konkurransen varer fra uke 31 til uke 40, informasjon og konkurranseregler finner du på tine.no/kjøp-og-vinn. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du godtar konkurransereglene.

2. Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle over 18 år. Du kan delta på Instagram og/eller på Facebook. Deltar du via Instagram må du ha åpen instagramprofil i konkurranseperioden. Alle innsendte bidrag har like stor vinnersjanse. Du kan delta så mange ganger du ønsker, men ikke med samme bilde. Deltakelse er gratis. Du kan ikke poste bilder av andre personer enn deg selv.

Vi vet det er mange som har fine fritidsaktiviteter, i denne omgang er det organiserte aktiviteter vi trekker blant. Det vil si at aktiviteten må ha et organisasjonsnummer. Eksempler er: håndballag, fotballag, sykkellag, turngruppe, korps, kunstgruppe eller andre organisasjoner og foreninger. Enkeltpersoner deltar i konkurransen på vegne av lag/forening.

3. Om konkurransen – slik deltar du!

Dette må du gjøre for å være med i konkurransen:

  1. Kjøp et TINE-produkt (du kan velge blant alle TINEs produkter)
  2. Ta bilde av produktet eller retten du har laget sammen med produktet. Her er det bare å la kreativiteten blomstre, men kreativitet er ikke et krav.  
  3. Del bilde i kommentarfeltet på konkurranseposten på Facebook med tekst om hvem og hvorfor du skal vinne, med #tinekonkurranse.
    ELLER du kan også delta ved å legge ut bilde med kommentar på din Instagram med #tinekonkurranse.

Eksempel tekst 1: Jeg ønsker at Bjølsen Håndballklubb skal vinne 10.000 kr, så de kan kjøpe kjøkkenutstyr til kiosken. Vi ønsker å servere sunn mat på våre arrangement #tinekonkurranse.

Eksempel tekst 2: Førde skolekorps trenger 10.000 kr så de kan reise på korpstur #tinekonkurranse.

For at du skal kunne ta del i konkurransen, må du ha en åpen profil på Instagram når bildet postes og under hele konkurransens varighet, altså fra uke 31 til uke 40. Deler du bildet på Facebook må du publisere det offentlig. Gjøres ikke dette får vi ikke sett bidraget ditt, og det blir derfor ikke med i trekningen.

4. Premier

Vi trekker 20 vinnere av 10.000 kr i konkurranseperioden, du trenger ikke laste opp bidraget ditt flere ganger da bidraget ditt vil være med i hele konkurranseperioden. Vi trekker vinnere blant de som oppfyller konkurransekravene som beskrevet over. Vinnere trekkes både fra Facebook og Instagram.

Konkurransens vinnere blir offentliggjort på tine.no/kjøp-og-vinn innen uke 42 i 2019. Vinnerne blir kontaktet enten via Facebook eller Instagram avhengig av hvilken kanal som ble brukt i deltakelsen. Premiene kan ikke byttes til noe annet. Vinneren er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premiene. Enkeltpersoner deltar i konkurransen på vegne av lag/forening og utbetales direkte til laget/foreningen.

5. Personvern

Dine personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Behandling av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle TINEs forpliktelse til å utlevere premien, jf.  GDPR art. 6 nr. 1 bokstav b. Det er frivillig å oppgi personopplysninger i forbindelse med konkurransen, men dersom du ikke oppgir opplysningene kan vi ikke sende premien. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet. Dine kontaktopplysninger blir ikke delt med tredjepart. Du har rett på innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og kan kreve retting eller sletting av disse på et hvilket som helst tidspunkt. Du kan klage over behandlingen av personopplysningene til Datatilsynet. Ansvarlig for behandlingen er: TINE SA, Lakkegata 23, Oslo.

TINE forbeholder seg retten til å kunne vise alle bildene som er med i konkurransen på Instagram, på Facebook og på tine.no/kjøp-og-vinn. Ved å delta i konkurransen samtykker du til slik publisering, og gir TINE en vederlagsfri bruksrett til bildet ditt slik at TINE fritt kan bruke bildet i sin markedsføring i forbindelse med konkurransen. Husk at opphavsretten til et bilde tilhører fotografen, slik at du kun kan delta med bilder du selv har tatt. Hvis vi viser et bilde du ønsker å merke #tinekonkurranse, men ikke ønsker gjengitt på våre sider, kan du sende en e-post til forbruker@tine.no og så vil vi fjerne det.

Denne konkurransen er ikke sponset eller sertifisert av Instagram eller Facebook, og blir kun administrert av TINE.

6. Annet

Deltakere som bryter konkurransereglene eller jukser kan automatisk og uten forvarsel bli ekskludert fra videre deltagelse. TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt endre eller avbryte konkurransen. Vi forbeholder oss retten til å slette bidrag som postes flere ganger og derfor oppleves som spam.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte TINE Kundesenter Privat:
Tlf: 512 71 606 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.
Epost: forbruker@tine.no

Post: TINE Kundeservice Privat
Pb. 25
0051 Oslo