Vi skal jobbe kontinuerlig for å tilby sunnere og mer bærekraftige løsninger

Meieriprodukter er kilde til både protein, kalsium og jod i det norske kostholdet. TINE skal tilby barnefamilien et bredt utvalg av sunne og lettere meieriprodukter.

TINE skal jobbe videre med å redusere både sukker, salt og mettet fett i produktene våre. I tillegg vil vi øke tilbudet av nøkkelhullsmerkede produkter, som vil vise vei til de sunnere valgene i matbutikken.

I tillegg til et større utvalg, skal vi jobbe med å forbedre smak, kvalitet og appell på de lettere variantene våre, slik at disse blir naturlig og foretrukne førstevalg.

Vi beriker produkter kun der det er i tråd med mangler i det norske kostholdet. For eksempel er vår TINE Junior yoghurt tilsatt vitamin D, fordi mange barn i Norge får i seg for lite vitamin D enn hva som er anbefalt av Helsemyndighetene*. I tillegg til et variert kosthold og en aktiv hverdag er kalsium, protein og vitamin D nødvendig for at barnas skjelett skal vokse og utvikle seg normalt. Vitamin D bidrar i tillegg til at immunforsvaret fungerer normalt hos barn.​

TINE lever av naturen og er helt avhengig av å ta vare på miljøet. Vi jobber hver eneste dag for å sikre en mer bærekraftig matproduksjon.

 

*Ungkost 2016, Folkehelseinstituttet ​