Konkurranseregler Amundsen Facebook

Les her hvordan du kan delta og få muligheten til å vinne fine premier.

Om konkurransen

Konkurransen er tilgjengelig på Facebook i perioden 25.01.2019 til 01.03.2019, og er åpen for alle som er minst 18 år og bosatt i Norge.

Slik deltar du

  • For å delta i konkurransen må du kommentere som angitt i konkurransepostene i kampanjeperioden. Det er ikke et krav at du liker posten, deler posten eller tagger en venn i kommentaren din.
  • Det er totalt fire konkurranseposter hvor det vil trekkes en vinner per facebookpost på oppgitt dato i facebookpost.
  • Vinnerne blir kontaktet på Facebook. Her vil vi spørre om vinnerens personlige opplysninger (navn, adresse og e-post), slik at vi kan levere premien.
  • Hvis vinnerne ikke sender oss en privat melding innenfor 14 arbeidsdager vil han/hun miste retten til premien og det vil bli trukket en ny vinner istedenfor.
  • TINE forbeholder seg retten til å slette poster med innhold som kan virke støtende.

Premier

Vi trekker fire vinnere i konkurranseperioden, som får en premie hver.
Premiene er tre gavekort en verdi av 9.000 kr og en stjernekikkert til en verdi av 5.000kr. Premiene kan ikke byttes i penger.

Betingelser

  • Du må være minimum 18 år for å delta
  • Du må være bosatt i Norge

Personvernerklæring

Hvis du vinner konkurransen vil vi ta kontakt med deg på Facebook for å be om den informasjonen vi trenger for å kunne gi deg premien du har vunnet. Vi vil kun bruke personopplysningene dine for å gjennomføre konkurransen. Hvis vi bruker et annet selskap til å hjelpe oss med å gjennomføre konkurransen vil det selskapet få tilgang til personopplysningene dine. De er i så fall vår databehandler, og kan ikke bruke opplysningene på annen måte enn slik som avtalt med oss. Alle registrerte personopplysninger behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Alle personopplysninger slettes umiddelbart av alle parter etter at konkurransen er avsluttet. 

Ansvarsbegrensning

Vinnerne godkjenner at TINE SA og deres samarbeidspartnere ikke har noe ansvar for eventuell personskade og/eller annen skade, tyveri eller tap som har oppstått i forbindelse med konkurransen eller ved mottagelse av premien, forutsatt at dette ikke er forårsaket av grov uaktsomhet. TINE er ikke ansvarlig for om en premie er ødelagt, en reise blir forsinket eller kansellert, eller om en premie ikke oppfyller forventingene. ​

Vinneren forplikter seg til å følge gjeldene regler og vilkår.

Deltar du i konkurransen anses konkurransereglene for å være lest og akseptert. ​Som deltaker aksepterer du også at Facebook ikke på noen måte kan holdes ansvarlig for forhold som måtte oppstå som følge av din deltakelse.

Ved spørsmål, eller dersom du ønsker å trekke tilbake ditt samtykke til at TINE kan behandle dine personopplysninger kan du kontakte TINE Kundeservice Privat. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Du vil i så fall bli utelukket fra å kunne være med i konkurransen. ​

Øvrig

Facebook er ikke på noen måte involvert i konkurransen, hverken gjennom administrasjon, som sponsor, eller på noen annen måte.

TINE kan på et hvilket som helst tidspunkt avbryte konkurransen. ​

Alle spørsmål kan rettes til TINE Kundeservice Privat
Tlf: 513 71 606 mellom 09:00-15:00 fra mandag til fredag.
Epost: forbruker@tine.no
Post: TINE Kundeservice Privat
Pb. 25
0051 Oslo