Oppskrift på Kyllingspyd og Chili habanero-dipp med mango og Kesam®
0

Chili habanero-dipp med mango og Kesam®

(2)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En spicy chilidipp som er perfekt til tacokvelden eller annen krydret mat. Dippen tar kun 5 minutter å lage.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Dipp

3 desiliterKesam® Original
1 ½ desilitermangochutney
½ stkhabanero, eller annen chili
½ teskjegurkemeie

TIPS TIL SERVERING: KYLLINGSPYD

4 stkkyllingfileter
2 spiseskjeolivenolje
2 spiseskjetacokrydder
4 stktortillalefser
1 stkchili
¼ buntfrisk koriander

Slik gjør du det

    DIPP

  1. Ha Kesam, mangochutney, chili og gurkemeie i en kjøkkenmaskin med knivblad og kjør til en jevn dipp. Server til for eksempel kyllingspyd med tortillalefser, hakket chili og koriander.

    Tips:

    Du kan enkelt lage chips ut av tortillalefsene ved å dele dem i biter, spre utover et stekebrett og steke i ovnen på 210 °C i ca. 4 minutter eller til gylne og sprø.

  2. TIPS TIL SERVERING: KYLLINGSPYD

  3. Del kyllingfiletene i tre på langs og tre på grillspyd. Vend med olje og krydre med tacokrydder. Grill eller stek i en varm panne til akkurat gjennomstekt.

Tips:

Gjør det enkelt ved å servere dippen med nachochips fra butikken for en rask hverdagssnack.

Kommentarer

Produkter i oppskriften