Oppskrift på Dipp med rødbet og Kesam®
0

Dipp med rødbet og Kesam®

(3)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Enklere blir det ikke! Server denne fargerike dippen til friske eller stekte grønnsaker. Dippen tar kun 5 minutter å lage.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

DIPP

3 desiliterKesam® Original
150 gramsyltede rødbeter, uten lake
50 grammandler
½ teskjesalt
¼ teskjepepper

TIPS TIL SERVERING

4 skiverbrød
2 spiseskjeTINE Meierismør
1 kilogramassorterte grønnsaker, for eksempel reddiker, gulrøtter, sukkererter og perletomater

Slik gjør du det

    DIPP

  1. Kjør Kesam, rødbeter, mandler, salt og pepper til en jevn dipp i en kjøkkenmaskin med knivblad.
  2. TIPS TIL SERVERING

  3. Rist brødskiver og smør med smør. Dander et utvalg grønnsaker på fat, gjerne delt i biter, og server dippen til.

    Tips:

    Har du små nypoteter smaker det nydelig til denne dippen. Vend dem i litt olje, salt og pepper, og bak i ovnen på 200 °C i ca. 25 minutter.

Tips:

Rødbetdipp er også godt tilbehør til grillet eller stekt kjøtt.

Kommentarer

Produkter i oppskriften