Oppskrift på Grønnkålchips med rømmedipp

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Grønnkålchips med rømmedipp

En sunn snack som kan erstatte potechips! Sprø grønnkål med syrlig rømmedipp er så godt at det er avhengighetsskapende.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Grønnkålchips er også supert garnityr til supper, salater og retter med kjøtt og fisk.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 175 °C med varmluft.

    Det er en fordel med en varmluftsovn for da blir chipsene ekstra sprø, men det funker fint i vanlig ovn også.

  2. Fjern de tøffe stilkene på grønnkålbladene og riv i grove biter. Vend med olivenolje og fordel utover en bakeplate med bakepapir. Dryss over flaksalt.

  3. Stek i ovnen i ca. 15 minutter eller til sprø.

  4. Finhakk gressløk, bland med rømme og sitronsaft, og smak til med salt og pepper.