Oppskrift på Vegetarpizza med tomat og oliven
1

Vegetarpizza med tomat og oliven

(17)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En oppskrift på en enkel og rask vegetarpizza med hvit pizzasaus basert på Kesam, og fylt med friske tomater, oliven og løk.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Original
2 stkløk
4 stktomater
2 desiliterKesam® Mager
2 desilitersorte oliven
½ teskjesalt
¼ teskjehvit pepper
2 spiseskjehakket frisk timian
300 gramTINE Revet Ost Original (evt. annen revet ost)
stkbasilikum

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på stekebrettet, med bakepapiret ned.
  2. Skjær løk og tomat i skiver. Smør Kesam på bunnen. Legg på løk, tomat og oliven, og krydre med salt og pepper. Dryss til slutt på timian og ost. Stek midt i ovnen i 8–10 minutter.
  3. Pynt med basilikumblader.

Tips:

Kesam er en mager ferskost med rund og fyldig smak. Den tåler ikke koking, men kan gjerne brukes i retter som skal tilberedes i stekeovn. Den egner seg også veldig godt i dipper, dressinger, kalde sauser, bakverk og desserter.

Kommentarer

Produkter i oppskriften