Oppskrift på Vegetarpizza med tomat og oliven

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Vegetarpizza med tomat og oliven

En oppskrift på en enkel og rask vegetarpizza med hvit pizzasaus basert på Kesam, og fylt med friske tomater, oliven og løk.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Kesam er en mager ferskost med rund og fyldig smak. Den tåler ikke koking, men kan gjerne brukes i retter som skal tilberedes i stekeovn. Den egner seg også veldig godt i dipper, dressinger, kalde sauser, bakverk og desserter.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull deigen ut på stekebrettet, med bakepapiret ned.

  2. Skjær løk og tomat i skiver. Smør Kesam på bunnen. Legg på løk, tomat og oliven, og krydre med salt og pepper. Dryss til slutt på timian og ost. Stek midt i ovnen i 8–10 minutter.

  3. Pynt med basilikumblader.

Lignende oppskrifter