Oppskrift på Pizza Tricolore, foto: TINE

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pizza Tricolore

En rask oppskrift på vegetarpizza med crème fraîche, fersk basilikum, tomater og avocado. Lekker og enkel!

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: Hvis du ønsker å tilsette litt kjøtt, er for eksempel strimlet skinke også godt på denne pizzaen.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 250 °C. Trill pizzabunnen ut på et stekebrett med bakepapirsiden ned.

  2. Ha basilikumblader og olje i en blender, eller bruk stavmikser. La maskinen gå til basilikumen er finhakket.

  3. Finhakk hvitløk og bland med crème fraîche. Del tomat i båter eller i to. Del avokado i båter, og ha over litt sitronsaft så den ikke blir misfarget.

  4. Smør creme fraiche på deigen og fordel basilikumblandingen over. Dryss over de oppdelte tomatene. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 15 minutter.

  5. Rett før servering fordeler du avokadobåtene og friske basilikumblader utover. Ha over litt nykvernet pepper.

Lignende oppskrifter