Oppskrift på Pizza med chevre
0

Pizza med chevre

(11)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smakfull oppskrift på pizza til middag, med chevre, sorte oliven, friske urter og olivenolje. Tomatsausen lager du enkelt selv.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Pizzabunn:

1 stkNå® Familiepizzabunn Italiensk

pizzasaus:

1 stkløk
1 stkhvitløksfedd
1 spiseskjeTINE Meierismør
400 gramhakkede hermetiske tomater (1 boks er som regel 400 gram)
½ teskjesalt
¼ teskjenykvernet pepper

pizzafyll:

1 teskjerosmarin
1 teskjetimian
1 desilitersorte oliven
200 gramChevre Naturell Haukeli
1 spiseskjeolivenolje
1 desiliterfriske urter

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 225 °C.
  2. Rull deigen ut på et stekebrett, med bakepapiret ned.
  3. Hakk løk og finhakk hvitløk. Fres løk i smør i en stekepanne. Tilsett hvitløk, hermetiske tomater, salt og pepper. La sausen småkoke ca. 20 minutter.
  4. Smør tomatsausen på pizzabunnen, strø på rosmarin, timian og oliven. Skjær ost i skiver og fordel den jevnt utover pizzaen. Hell over olivenolje til slutt.
  5. Stek midt i ovnen i ca. 10 minutter. Spis pizzaen rykende varm, gjerne pyntet med noen friske urter oppå.

Tips:

Norsk Chevre frå Haukeli er helt på høyden med franske Chèvre. Det er en ost uten smakstilsetning og har en frisk, syrlig og litt smøraktig smak. På pizza fungerer den utmerket!

Kommentarer

Produkter i oppskriften