Oppskrift på Innbakt tacopizza
1

Innbakt tacopizza

(20)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Calzone er en innbakt pizza, som gjerne fylles med ost, kjøtt og grønnsaker. Vår innbakte tacopizza er vegetarisk.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkNå® Familiepizzabunn Italiensk
1 stkløk
150 gramsjampinjong
1 spiseskjeTINE Meierismør, til steking
1 desiliterKesam® Original eller Mager
2 spiseskjeferdig pizzasaus
1 teskjetacokrydder
1 stkrød paprika, hakket
2 desiliterNorvegia® Revet eller annen god ost, gjerne vellagret

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 250 °C. Rull ut pizzadeigen på en stekeplate, med bakepapiret ned.
  2. Skrell og hakk løk. Skjær sopp i skiver og fres den i smør sammen med løken.
  3. Bland Kesam med pizzasaus og tacokrydder. Fordel det på deigen, men ikke helt ut til deigkanten.
  4. Legg soppblandingen langs midten av deigen, og strø hakket paprika og revet ost over. Brett sammen pizzaen og tvinn deigen.
  5. Stek den innbakte pizzaen midt i ovnen i 10-12 minutter.

Tips:

Varier gjerne innholdet i en calzone. Forsøk for eksempel å ha i oppskåret skinke, kyllingfilet, bacon eller annet godt, i tillegg til dine favorittgrønnsaker.

Kommentarer

Produkter i oppskriften