Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Hjemmelaget pizzadeig

Denne oppskriften passer godt til pizzasnurrer, minipizza, Calzone eller en annen type pizza. Oppskriften er nok til én rund pizza.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!

Det smaker godt med enten hvit pizzasaus med crème fraîche eller kesam (video) eller vanlig tradisjonell tomatsaus på pizzaen.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 225 °C.

  2. Rør ut gjær i litt av vannet i en bolle. Tilsett resten av vannet og olje. Bland salt og mel Rør inn litt og litt av melblandingen til du får en smidig deig. La den heve på et lunt sted i ca. 20 minutter.

  3. Kjevle ut pizzadeigen tynt på melet bakebord eller direkte på bakepapir på stekeplaten.

Enkel pizzasaus

  1. Rør hvitløk, oregano, salt og pepper inn i crème fraîche.

  2. Da er pizzaen klar for å fylles med det du måtte ønske av grønnsaker, kjøtt, fisk og ost. Stek pizzaen midt i stekeovnen til den er gyllen og gjennomstekt, ca. 15 minutter. Vel bekomme!

Lignende oppskrifter