Oppskrift på Pasta med kylling, nøtter og ruccola

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pasta med kylling, nøtter og ruccola

Kylling og pasta er en god kombinasjon. Lett creme fraiche er et godt utgangspunkt for en god pastasaus.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Betegnelsen "al dente" brukes ikke bare om pasta, men også om ris og bønner som er kokt slik at den ikke er hard, men fortsatt har beholdt sin fasthet. "Al dente" er italiensk og betyr "til tannen".

Slik gjør du

  1. Kok pasta som anvist på pakken. La den renne av i det dørslag, men spar ca én desiliter av kokevannet.

  2. Skjær kyllingfiletene i biter. Stek kyllingbitene i smør i ca 5 minutter. La valnøttene steke med de siste minuttene.

  3. Kok opp creme fraiche sammen med resten av pastavannet i en kjele. Vend i pasta, ruccola og den revne osten. Bland i kylling og nøtter, og la alt bli gjennomvarmt.

  4. Strø revet ost over ved servering sammen med nykvernet pepper.

Lignende oppskrifter