Oppskrift på Pasta med kylling, nøtter og ruccola
0

Pasta med kylling, nøtter og ruccola

(23)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Kylling og pasta er en god kombinasjon. Lett creme fraiche er et godt utgangspunkt for en god pastasaus.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

300 grampenne eller pastaskruer
400 gramkyllingfileter
1 spiseskjeTINE Meierismør
1 desilitervalnøtter
2 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 18 %
80 gramruccola
4 spiseskjeJarlsberg® Revet eller annen god gulost
¼ teskjenykvernet pepper
1 desiliterJarlsberg® Revet som topping

Slik gjør du det

  1. Kok pasta som anvist på pakken. La den renne av i det dørslag, men spar ca én desiliter av kokevannet.
  2. Skjær kyllingfiletene i biter. Stek kyllingbitene i smør i ca 5 minutter. La valnøttene steke med de siste minuttene.
  3. Kok opp creme fraiche sammen med resten av pastavannet i en kjele. Vend i pasta, ruccola og den revne osten. Bland i kylling og nøtter, og la alt bli gjennomvarmt.
  4. Strø revet ost over ved servering sammen med nykvernet pepper.

Tips:

Betegnelsen "al dente" brukes ikke bare om pasta, men også om ris og bønner som er kokt slik at den ikke er hard, men fortsatt har beholdt sin fasthet. "Al dente" er italiensk og betyr "til tannen".

Kommentarer

Produkter i oppskriften