Oppskrift på Kylling curry, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kylling curry

Kylling og karri er en smakfull kombinasjon. Her er en variant av den velkjente indiske kyllingretten.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Naanbrød og raita passer perfekt til karrikylling.

Slik gjør du

  1. Kok ris etter anvisningen på pakken.

  2. Tørk av og skjær kyllingfilet i strimler. Stek dem ganske raskt i smør til de er gyllenbrune, i 4–5 min. Pass på varmen slik at smøret ikke blir brunt eller brent. Ta kyllingstrimlene ut av pannen.

  3. Ha smør og hvitløk i stekepannen. Visp inn karri, salt, tomatpuré, ingefær, garam masala, gurkemeie, chili, vann og crème fraîche. Gi sausen et godt oppkok.

  4. Titsett kyllingstrimlene og la dem bli forsiktig gjennomvarme i sausen. Dryss over fersk koriander eller bladpersille.

  5. Skjær paprika, tomat og agurk i biter og bland med risen til en salat. Server til kyllingen.

Lignende oppskrifter