Oppskrift på Pasta med fire oster

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Pasta med fire oster

De fire ostene i denne oppskriften gir samlet en fyldig smak, og en herlig smaksopplevelse. Blåmuggost og parmesan setter en ekstra smak på denne superenkle middagsretten.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Lag gjerne dobbelt porsjon med ostesaus. Den er nydelig på pizza.

Slik gjør du

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell den ferdigkokte pastaen i et dørslag eller en pastasil.

  2. Smuldre og riv ost. Varm opp fløten i en kjele. Ha i ostene, og varm opp på lav temperatur til ostene er smeltet.

  3. Skjær timian i små biter. Bland inn urtene, og smak til med salt og pepper.

  4. Bland inn sausen i pastaen. Riv den fjerde osten; parmesan og dryss over.

Lignende oppskrifter