Oppskrift på Pasta med fire oster
0

Pasta med fire oster

(9)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

De fire ostene i denne oppskriften gir samlet en fyldig smak, og en herlig smaksopplevelse. Blåmuggost og parmesan setter en ekstra smak på denne superenkle middagsretten.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

500 gramspagetti eller annen pasta
100 gramNorzola eller annen god blåmuggost
100 grammozzarella
100 gramTINE Kremgo’® Naturell
2 desiliterTINE Matfløte
½ desiliterfinhakket, frisk timian
¼ teskjesalt
¼ teskjepepper
100 gramrevet parmesan

Slik gjør du det

  1. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell den ferdigkokte pastaen i et dørslag eller en pastasil.
  2. Smuldre og riv ost. Varm opp fløten i en kjele. Ha i ostene, og varm opp på lav temperatur til ostene er smeltet.
  3. Skjær timian i små biter. Bland inn urtene, og smak til med salt og pepper.
  4. Bland inn sausen i pastaen. Riv den fjerde osten; parmesan og dryss over.

Tips:

Lag gjerne dobbelt porsjon med ostesaus. Den er nydelig på pizza.

Kommentarer

Produkter i oppskriften