Oppskrift på Gratinert makaroni med kjøttdeig
2

Gratinert makaroni med kjøttdeig

(20)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Denne hverdagsretten kan fort bli en favoritt hos de minste i familien. Smaken er mild, og grønnsakene er lurt inn.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Ildfast form

Ingredienser

8 desilitermakaroni, ukokt
400 gramkjøttdeig eller karbonadedeig
1 spiseskjeTINE Meierismør til steking
20 stkcherrytomater, delt i to
2 poseknaskegulrøtter, delt i to
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
1 spiseskjetørket timian
200 gramTINE Revet Ost Original

Slik gjør du det

  1. Varm stekeovnen til 200 °C.
  2. Kok makaroni etter anvisning på pakken.

    Tips:

    Bruk fullkornsmakaroni hvis du ønsker en litt sunnere rett.

  3. Stek kjøttdeig eller karbonadedeig i smør i en stekepanne i ca. 4 minutter, til deigen er godt brunet.

    Tips:

    Bruk gjerne kylling- eller svinedeig

  4. Fordel kokt makaroni og kjøttdeig i en smurt ildfast form, sammen med tomat og gulrot. Krydre med salt, pepper og timian, og strø over ost.
  5. Stek formen midt i ovnen i ca. 20 minutter.

Tips:

Server gjerne med en blandet, frisk salat.

Kommentarer

Produkter i oppskriften