Fusilli med krepsehaler
0

Fusilli med krepsehaler

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lettvint og smakfull pastarett med få ingredienser. Sausen med kesam, paprika og ruccola gir en spennende smak til krepsehalene.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

300 grampasta fusilli
1 desiliterKesam® Original
4 spiseskjefinhakket, hermetisk paprika
1 begerkrepsehale
3 desiliterruccola

Slik gjør du det

  1. Kok pasta som anvist på pakken. Hell av vannet og avkjøl pastaen i rennende vann.
  2. Bland kesam med paprika, og rør det sammen med pastaen og avrente krepsehaler. Smak til med salt.
  3. Grovhakk ruccolaen og bland det i det øvrige. Hold av litt til pynt.

    Tips:

    Server med nykvernet pepper og godt brød, for eksempel Fetaostbrød med oregano.

Kommentarer

Produkter i oppskriften