Oppskrift på Kylling- og pastasalat
3

Kylling- og pastasalat

(124)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pasta og ruccolsalat passer perfekt en dag du har dårlig tid og har lyst på noe lett og raskt til middag eller lunsj.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

150 gramukokt pasta
300 gramkyllingfileter
1 spiseskjeTINE Meierismør
4 stktomater
½ stkslangeagurker
1 stkpaprika
2 desilitermais
2 desiliterruccola
1 desiliterisbergsalat
1 begerTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 teskjepesto
4 skiverbrød

Slik gjør du det

  1. Kok pasta som anvist på pakken. Avkjøl pastaen med kaldt vann straks den er ferdig kokt.
  2. Stek kylling i smør på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5 minutter til gjennomstekt.
  3. Skjær tomat i båter, agurk i terninger og paprika i strimler. Bland dette sammen med mais, ruccola og isbergsalat til en salat.
  4. Bland sammen Crème Fraîche og pesto til en dressing og server ved siden av salaten. Brød er også godt til.

Tips:

Hvis du ønsker litt variasjon, kan du tilsette litt sprøstekt bacon. 

Kommentarer

Produkter i oppskriften