Oppskrift på Kyllingsalat med mangosalsa, foto:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kyllingsalat med mangosalsa

Oppskrift på kyllingsalat og en frisk mangosalsa med kesam og sweet chilisaus.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan gjerne bytte ut Kesam med Crème Fraîche Lett til mangosalaten.

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfilet i smør på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5 minutter til gjennomstekt. Strø på salt og pepper. Avkjøl filetene litt før du skjærer dem i strimler.

  2. Rens og skjær paprika i strimler, hakk vårløk. Del avocado i to, ta ut steinen og del i biter. Ha det i en bolle og rør i salt og skall og saft av sitron. Bland paprika. vårløk, avokado og salatblader sammen og legg til slutt i kyllingbitene.

Mangosalsa:

  1. Rens mango og skjær kjøttet fra steinen. Grovhakk og bland sammen med Kesam og Sweet chilisaus. Server salsaen til kyllingsalaten og gjerne skiver med grovt brød ved siden av.