Oppskrift på Kyllingsalat med mangosalsa
0

Kyllingsalat med mangosalsa

(19)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på kyllingsalat og en frisk mangosalsa med kesam og sweet chilisaus.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkkyllingfileter
1 spiseskjeTINE Meierismør
½ teskjesalt
¼ teskjepepper
1 stkrød paprika
2 stkvårløk
1 stkavokado
½ stksitroner, revet skall og saft av
4 desiliterblandet salatblader

Mangosalsa:

1 stkmoden mango
2 desiliterKesam® Original
½ desilitersweet chilisaus

Slik gjør du det

  1. Stek kyllingfilet i smør på middels varme i 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, legg på lokk og etterstek filetene i ca. 5 minutter til gjennomstekt. Strø på salt og pepper. Avkjøl filetene litt før du skjærer dem i strimler.
  2. Rens og skjær paprika i strimler, hakk vårløk. Del avocado i to, ta ut steinen og del i biter. Ha det i en bolle og rør i salt og skall og saft av sitron. Bland paprika. vårløk, avokado og salatblader sammen og legg til slutt i kyllingbitene.
  3. Mangosalsa:

  4. Rens mango og skjær kjøttet fra steinen. Grovhakk og bland sammen med Kesam og Sweet chilisaus. Server salsaen til kyllingsalaten og gjerne skiver med grovt brød ved siden av.

Tips:

Du kan gjerne bytte ut Kesam med Crème Fraîche Lett til mangosalaten.

Kommentarer

Produkter i oppskriften