Oppskrift på Kylling i dillsaus

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kylling i dillsaus

Kylling i dillsaus er nesten som en frikassé, med deilig lys saus smakt til med dill og sitron.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Her kan du bytte ut kylling med annet type kjøtt, som f.eks. biter av svin eller lam.

Slik gjør du

kylling i dillsaus:

  1. Legg kylling i vann og kok opp. Fjerne skummet som kommer med en skje. Tilsett salt, og la kyllingfiletene trekke ved svak varme i ca. 20 minutter. Sil kraften.

  2. Smelt smør og mel i en kjele, og spe med den varme kraften til du får en fin og glatt saus. Smak til med salt, pepper og en skvett fløte, stironsaft og også gjerne skallet av 1/2 sitron, dersom du ønsker det.

grønnsaker:

  1. Vask og kutt gulrot, brokkoli og purreløk i biter. Kok først gulrot i lettsaltet vann en stund før du legger i brokkoli og purreløk. Kok til alt er knapt mørt.

Lignende oppskrifter