Oppskrift på Kyllinggryte med rosepepper
2

Kyllinggryte med rosépepper

(19)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Rask og enkel kremet kyllinggryte med smak av rosépepper.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

10 stkpoteter
400 gramkyllingfileter
2 desilitervann
2 teskjekalvefond eller kyllingbuljong
2 teskjesoyasaus
2 teskjehvetemel
2 desiliterTINE Lett Crème Fraîche 10 %
½ teskjesalt
4 spiseskjehakkede krydderurter
3 spiseskjeknust rosépepper
1 poseblandet salat

Slik gjør du det

  1. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.
  2. Skjær kylling i strimler. Kok opp vann, fond og soyasaus. Legg i kjøttet og la det koke ved svak varme i ca. 5 minutter.
  3. Bland inn Crème Fraîche. La det koke opp igjen. Smak til med salt.
  4. Strø over hakkede krydderurter og rosépepper. Server med kokte poteter og salat.

Kommentarer

Produkter i oppskriften