Oppskrift på Krydret kylling med pære

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Krydret kylling med pære

Smakfull kyllingrett med krydret og søtlig smak av ingefær og pære. Med den pikante ostesausen blir dette en god ovnsrett.

  • Vanskelig:

    Middels
  • Tid:

  • Steketid:

TIPS!: Kjøper du kyllinglårene frosne i butikken, bør du la dem tine i kjøleskapet over natten.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 ºC.

marinade:

  1. Del chili i to og ta ut frø og hinner. Finhakk chili. Bland chili, ingefær, sitronsaft, honning og olivenolje i en ildfast form.

kylling:

  1. Skjær kyllinglår i to og legg over i formen. Øs over marinade og sett formen kaldt i minst 10 minutter.

    Legger du kyllinglårene i marinade om morgenen, er retten fort ferdig til kveldskosen.før kveldskosen.

  2. Krydre kyllingen med salt og pepper. Del pære i 4 båter og legg dem ved siden av kyllingen. Tilbered i ovnen i ca. 35 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Snu litt på kyllingen under stekingen. Bland med sitronskall når det er ca. 10 minutter igjen.

Pasta med fløte og blåmuggost:

  1. Kok pasta som anvist på pakken. Hell av kokevannet og hell pastaen tilbake i kjelen. Rør inn matfløte og kok opp igjen. Ha i smuldret blåmuggost og rør slik at den smelter. Server med nykvernet pepper over.

Lignende oppskrifter