Oppskrift på Chili con chicken

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Chili con chicken

«Chili con…» må ikke nødvendigvis være med oksekjøtt. Her er en oppskrift på en slagkraftig variant laget med kyllingkjøttdeig.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Dette er en rett som smaker enda bedre dagen etter at den er laget.

Slik gjør du

  1. Rens og hakk hvitløk. Stek kyllingkjøttdeig i smør i en stekepanne. Legg i hvitløken og la den frese med. Ha alt over i en gryte.

  2. Tilsett hakket tomat, tabasco, tomatpuré, chilipulver og smuldret buljongterning. Skyll bønnene og la dem renne av litt.

  3. Bland bønnene i gryten og la alt koke i 2–3 minutter. Rør i persille og halvparten av Crème Fraîche blandet med hvetemel. Kok raskt opp.

  4. Ha resten av Crème Fraîche i en skål og server til kyllingen.

Lignende oppskrifter