Oppskrift på Tacograteng
0

Tacograteng

(58)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Med litt tacokrydder setter du deilig smak på denne formen med svinefilet. Et alternativ til den tradisjonelle fredagstacoen.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

600 gramsvinefileter
1 spiseskjeTINE Meierismør
1 posetacokrydder
100 gramananasringer
3 stktomater
½ teskjesalt
¼ teskjekajennepepper
250 gramTINE Kremgo’® Naturell eller Krydder
230 gramtacosaus
2 desiliterJarlsberg® Revet eller Norvegia
100 gramnachochips
1 desiliterTINE Lettrømme 18 %
1 desiliterfriske urter (kan sløyfes)

Slik gjør du det

  1. Sett stekeovnen på 225ºC. Finn frem en ildfast form.
  2. Renskjær svinefilet i terninger eller strimler. Stek kjøttet i smør i ca. 5 minutter. Strø på tacokrydder.
  3. La ananas renne av og skjær i mindre biter. Del tomat i biter.
  4. Fordel stekt svinefilet, ananas og tomat i en ildfast form. Strø på salt og pepper. Fordel kremost og tacosaus over. Strø over revet ost. Stikk noen nachochips ned langs kanten av formen.
  5. Gratiner retten midt i ovnen i 10–15 minutter, til osten har fått fin farge. Server med lettrømme og pynt med friske urter.

Tips:

Bytt gjerne ut svinefilet med kylling. Alternativt kan du bruke stekt kjøttdeig blandet med brune bønner, litt chili og grovhakkede tomater.

Kommentarer

Produkter i oppskriften