Oppskrift på Hjemmebakte tacobrød

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Hjemmebakte tacobrød

Oppskrift på deilige pitabrødaktige brød som passer godt sammen med for eksempel meksikanske retter som meksikansk biffgryte, hot suppe eller chili con carne. Klar til å servere etter få minutter i en varm stekepanne.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Det går fint an å bruke glutenfritt mel i stedet for hvetemel, dersom du har cølaki eller annen glutenintoleranse.

Slik gjør du

  1. Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin. Tilsett mer mel om den blir klissete.

  2. Del deigen i 8 biter og kjevle hver ut til en sirkel på 15 cm.

  3. Stek brødene i en tørr varm steikpanne noen minutter på hver side.