Oppskrift på Hjemmebakte tacobrød
0

Hjemmebakte tacobrød

(24)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på deilige pitabrødaktige brød som passer godt sammen med for eksempel meksikanske retter som meksikansk biffgryte, hot suppe eller chili con carne. Klar til å servere etter få minutter i en varm stekepanne.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

60 gramTINE Meierismør
9 desiliterhvetemel
1 teskjesalt
1 spiseskjebakepulver
2 ½ desilitervann

Slik gjør du det

  1. Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin. Tilsett mer mel om den blir klissete.
  2. Del deigen i 8 biter og kjevle hver ut til en sirkel på 15 cm.
  3. Stek brødene i en tørr varm steikpanne noen minutter på hver side.

Tips:

Det går fint an å bruke glutenfritt mel i stedet for hvetemel, dersom du har cølaki eller annen glutenintoleranse.

Kommentarer

Produkter i oppskriften