Oppskrift på Kjøttpudding

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kjøttpudding

Oppskrift på smakfull kjøttpudding med løk, fetaost og oliven. Deilig middag for hele familien.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

  • Steketid:

  • Du trenger:

    Brødform 1 1/2 liter eller ildfast form
TIPS!

Ønsker du en saus til kjøttpuddingen, kan du bruke en sjysaus fra pose og smake til med litt sennep og fløte. Brun saus smaker også godt til.

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 150 °C.

  2. Bland griljermel og fløte i en bolle, og la det svelle i 5 minutter.

  3. Skrell og grovriv løk. Bland kjøttdeig med løk, griljermelblandingen, kapers og egg. Krydre med salt og pepper. Smuldre fetaost og del oliven i biter. Rør dette inn i farsen sammen med finklippet persille.

  4. Smør brødformen, og fordel farsen i formen. Stek midt i ovnen i 30–40 minutter.

  5. Vask potet godt og kok møre, i 20–30 minutter.

  6. Kok grønne bønner i 3 minutter.

Lignende oppskrifter