Oppskrift på restelapskaus
0

Restelapskaus

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Ved å bruke gårsdagens rester i denne oppskriften på lapskaus, sparer du ikke bare penger, men også tid i en travel hverdag.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

600 goksekjøtt (i terninger)
1 stkgrovhakket løk
1 ssTINE Meierismør til steking
6 stkkokte poteter
6 dlvann
1 terningkjøttbuljong (blandes ut i vann)
400 gfrosne grønnsaker (grønnsaksblanding)
¼ tssalt
¼ tspepper
3 sshakket persille
4 skiverbrød

Slik gjør du det

  1. Skjær kjøtt i terninger og grovhakk løk. Stek kjøtt og løk i smør i en kjele.
  2. Skjær kokt potet i terninger. Ha vann, buljongterning, potet og grønnsaksblanding i kjelen.
  3. Kok lapskausen i ca. 5 minutter.
  4. Smak til med salt og pepper. Dryss over persille og server med grovt brød til.

Tips:

Du kan også bruke reinsdyrstek, hjortestek eller svinestek fra gårsdagens middag. Bruk gjerne friske rotgrønnsaker, men med frosne sparer du mye tid.

Kommentarer

Produkter i oppskriften