Oppskrift på restelapskaus, foto: TINE kilde:

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Restelapskaus

Ved å bruke gårsdagens rester i denne oppskriften på lapskaus, sparer du ikke bare penger, men også tid i en travel hverdag.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Du kan også bruke reinsdyrstek, hjortestek eller svinestek fra gårsdagens middag. Bruk gjerne friske rotgrønnsaker, men med frosne sparer du mye tid.

Slik gjør du

  1. Skjær kjøtt i terninger og grovhakk løk. Stek kjøtt og løk i smør i en kjele.

  2. Skjær kokt potet i terninger. Ha vann, buljongterning, potet og grønnsaksblanding i kjelen.

  3. Kok lapskausen i ca. 5 minutter.

  4. Smak til med salt og pepper. Dryss over persille og server med grovt brød til.

Lignende oppskrifter