Oppskrift på Kjøttboller i tomatsaus

Visste du at TINE MatSans lærer seg hva du liker? Registrer deg og få oppskrifter basert på hva du faktisk liker!

www.tine.no/matsans

Kjøttboller i tomatsaus

Kjøttboller i tomatsaus er manges favorittmiddag, og her lager du dem fra bunnen.

  • Vanskelig:

    Enkel
  • Tid:

TIPS!: Ønsker du mer smak i kjøttbollene, kan du blande hakket chili i deigen.

Slik gjør du

  1. Kok ris som anvist på pakken.

  2. Bland sammen kjøttdeig, egg, salt, pepper og sitronskall til en farse. Form ca. 16 runde boller.

  3. Stek bollene i halvparten av smøret i en stekepanne til de får en fin farge. Hell i tomat og fløte, og la det koke i ca. 5 minutter. Krydre sausen med salt og pepper.

  4. Rens og skjær kål i grove biter. Stek den raskt i resten av smøret i en stekepanne.

    Server kjøttboller og kål i tomatsaus, med ris ved siden av.

Lignende oppskrifter