placeholder image
0

Kremet potetsalat med roastbeef

(6)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Tykke skiver med roastbeef, blir til god middag med en syrlig og kremet potetsalat til. Server sylteagurker og frisk salat til.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Kremet potetsalat:

800 gsmå amadinepoteter
4 stkansjosfileter, finhakket
2 stkhvitløksfedd, finhakket
1 stkrødløk, finhakket
2 ssolivenolje
2 dlTINE Kremfløte
1 ½ dlTINE Lettrømme 18 %
3 ssparmesan, finrevet
2 tssitronsaft
½ tspepper
¼ tssalt

Tilbehør:

400 groastbiff, i skiver
8 dlsalatblanding, i biter
12 stksmå sylteagurker

Slik gjør du det

    1. Del potet i to og kok de møre i vann, i 10-13 minutter. Hell av vannet, og la potetene dampe av seg i et par minutter.

      Tips:

      Bruker du andre typer poter, må de koke litt lenger. Potetene skal være møre, men ikke falle fra hverandre. Sjekk med å stikke potetene med en kniv.

    2. Fres ansjos, hvitløk og rødløk i olje i en panne på middels varme, i ca. 2 minutter. Trekk av platen og rør inn fløte, rømme og parmesan. Smak til med sitronsaft, pepper og salt, og vend med poteter.
    3. Fordel salat på tallerkener. Ha skiver av roastbeef og små sylteagurker på og server med potetsalaten til.

Tips:

Denne potetsalaten er også perfekt til grillet fisk eller kjøtt i sesong.

Kommentarer

Produkter i oppskriften